5M1A2519

KENNISMAKING

STAP 1

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin de wensen besproken worden. Daarbij bespreken we de visie en de mogelijke werkmethodiek die het beste bij u aansluit. De klant vertrouwd maken met het proces is de eerste stap in het creëren van een op maat gemaakt project.

Droom-realiseren-660x913

ONTWERPFASE

STAP 2

Na het definiëren van het project kan de ontwerpfase beginnen. Voor ons is elk ontwerp uniek en op maat gemaakt in samenwerking met de klant. Onze benadering is vanuit het inside-out perspectief waarin interieur en architectuur elkaar verenigen. Hierdoor vertelt elk ontwerp een eigen verhaal en houden we rekening met de balans tussen ruimte, licht en materialen die de vereiste levensstijl zullen aanvullen en verbeteren. ‘Het prikkelen van de zintuigen voor een juiste beleving’.

Na het analyseren van de huidige context en de mogelijkheden, beginnen we met het opzetten van een functioneel ontwerp, waarbij alle details van de gewenste ruimtes en indelingen worden gedefinieerd in een eerste set tekeningen. Vervolgens combineren en ontwikkelen we deze met het creatieve proces van moodboards en 3D impressiebeelden. Resulterend in een gebalanceerd ontwerp, dat functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid in evenwicht brengt.

Droom-realiseren-660x913
IMG_6727

UITWERKINGSFASE

STAP 3

Het schetsontwerp wordt met de klant besproken en waar nodig aangepast voordat we verder gaan met de nodige uitwerking.

Bij de uitwerking van het ontwerp worden de juiste afwegingen gemaakt om tot in detail alles te bepalen, zodat het ontwerp en de techniek één geheel vormen. 3D visualisaties bieden hierbij de inkijk op het ontwerp vanuit iedere gewenste hoek. Hierdoor wordt het duidelijk en inzichtelijk voor de klant om het eindresultaat te visualiseren. Ook zijn 3D visualisaties geweldig voor het opzetten van het lichtplan, het selecteren van materialen, afwerkingen en inrichting. 

De uitwerking van het ontwerp is voltooid wanneer het project er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt.

realisatie

REALISATIEFASE

STAP 4

Na de uitwerkingsfase ‘the fun starts’, de daadwerkelijke realisatie van het project. Met een passie voor bouwen combineert Design Brendan Bakker de rol van architect en aannemer en verzorgen we een bouwfase met verbluffende resultaten die de verwachtingen overtreffen. We doen dit met open-boek contracten die een duidelijk inzicht geven in de kosten en de te nemen keuzes. 

Wat ons uniek maakt, is dat we het ontwerp kunnen blijven optimaliseren terwijl wij in de bouwfase zijn. Dit geeft de mogelijkheid om detailbeslissingen te nemen terwijl het project gerealiseerd wordt en zorgt ervoor dat wij altijd binnen het gestelde budget blijven.

realisatie
Interieur almere-19 b

INRICHTING & STYLING

STAP 5

Om aan alle mogelijke behoeften te voldoen, voltooien we het project met onze ‘final touch’. We realiseren en stylen de nieuwe inrichting en creëren daarmee de unieke identiteit van het op maat gemaakte project. 

UW PROJECT BESPREKEN

UW PROJECT BESPREKEN

Wilt u graag vrijblijvend uw project bespreken? Geen enkel probleem, elk project en ieder persoon is voor ons uniek.

DESIGN BRENDAN BAKKER

Voor ons is elk ontwerp uniek en op maat gemaakt in samenwerking met de klant. Elk ontwerp vertelt hierin een eigen verhaal, met de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid.

CONTACT

Therese Schwartzestraat 67,
1328 CB Almere

REGISTRATIE

Architect reg. nr. 1.140915.002
KvK nr. 67753922

© 2020 Design Brendan Bakker. All rights Reserved.

Loading...