RESTAURANT CANTINA DI DAVID

UTRECHT

Verborgen op een magische locatie in het hart van Utrecht langs de historische Oudegracht bevindt zich het restaurant Cantina di David in een 13e eeuwse werfkelder. Voor de uitbreiding en transformatie van het druk bezochte restaurant is een derde werfkelder toegevoegd aan de twee reeds bestaande kelders. Het bijzondere karakter van de werfkelder maakte het mogelijk om een totaal ontwerp te creëren, waarin het concept van ‘Italian fine dining’ tot op detail tot expressie komt. De beleving van de ruimte en het ontwerp is een combinatie van tijdloze elegantie met luxueuze en moderne materialen, warm van kleur.

*Genomineerd, Interieurontwerp van het jaar 2018 | Architectenweb
*Restaurant van het jaar 2018 | Italie Magazine
*Tweede plaats AD Gouden pollepel Utrecht, jaar 2018 | Algemeen Dagblad

“Het lijkt misschien eenvoudig om zo’n oude werfkelder in Utrecht in te richten, omdat het gewelf zelf al zoveel karakter geeft aan de ruimte. Maar om dat echt goed te doen, dat is toch heel lastig, stelt de jury. Met zijn ontwerp voor restaurant Cantina di David laat Brendan Bakker volgens de jury zien hoe je zo’n opgave aanpakt.” – Architectenweb

UW PROJECT BESPREKEN

UW PROJECT BESPREKEN

Wilt u graag vrijblijvend uw project bespreken? Geen enkel probleem, elk project en ieder persoon is voor ons uniek.

DESIGN BRENDAN BAKKER

Voor ons is elk ontwerp uniek en op maat gemaakt in samenwerking met de klant. Elk ontwerp vertelt hierin een eigen verhaal, met de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid.

CONTACT

Therese Schwartzestraat 67,
1328 CB Almere

REGISTRATIE

Architect reg. nr. 1.140915.002
KvK nr. 67753922

© 2020 Design Brendan Bakker. All rights Reserved.

Loading...