brendan-voor-aanzicht

DESIGN BRENDAN BAKKER

Brendan Bakker is een Nederlands-Ierse Architect die interieur met architectuur verbindt. Zijn ontwerpen hebben een signatuur van tijdloze luxe, comfort en hoge mate van persoonlijkheid. Met zijn benadering van inside-out, wordt functionaliteit, esthetiek en identiteit in evenwicht gebracht. Hierdoor heeft elk ontwerp een eigen verhaal en is elk project uniek. 

Met een persoonlijke werkwijze en ruim 15 jaar ervaring in de architectuur & interieur, combineert Design Brendan Bakker ontwerp, bouw en inrichting in één identiteit. Dit betekent dat naast de ontwerpwerkzaamheden we de realisatie en inrichting in zijn geheel tot ons nemen. Een totaaloplossing van eerste schets tot oplevering.

IMG_7852

UW DROOM REALISEREN

Van advies per uur tot een volledig op maat gemaakt project. Design Brendan Bakker is multidisciplinair en verleent diensten binnen het ontwerp-, bouw- en inrichtingsproces voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Onze gouden regel is klanten in staat stellen om met een gerust hart van het proces te genieten. Dit doen we door een transparante samenwerking en al onze ontwerpen in 3D te presenteren. Dit maakt het voor de klant duidelijk en inzichtelijk. 

IMG_7852

UW PROJECT BESPREKEN

UW PROJECT BESPREKEN

Wilt u graag vrijblijvend uw project bespreken? Geen enkel probleem, elk project en ieder persoon is voor ons uniek.

DESIGN BRENDAN BAKKER

Voor ons is elk ontwerp uniek en op maat gemaakt in samenwerking met de klant. Elk ontwerp vertelt hierin een eigen verhaal, met de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en persoonlijkheid.

CONTACT

Therese Schwartzestraat 67,
1328 CB Almere

REGISTRATIE

Architect reg. nr. 1.140915.002
KvK nr. 67753922

© 2020 Design Brendan Bakker. All rights Reserved.

Loading...